Welkom bij Koffie Arabica
 
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Service

Unieke 24-48 uurs garantie

reparatieVaardigheid in hanteren van moderne meet- en reparatiegereedschappen en het vermogen tot het stellen van een eerlijke diagnose zijn nodig om een gecompliceerde espressomachine binnen 24 uur weer gereed te maken voor gebruik. Sidha beschikt in Nederland over deze unieke en snelle service. 

Een goed gevuld magazijn voor de duizenden onderdelen. Deze voorraad voorziening staat garant voor snelle reparaties. Onderdelen worden ook los verstuurd voor zelfreparatie en de onderdeel nummers zijn af te nemen van de pdf bestanden bij onderdelen. 

Voor vragen hierover kunt u altijd mailen naar: info@sttlelystad.nl.

Bij online bestellingen niet vergeten uw naam en volledige adres op te geven. U ontvangt dan van ons een online offerte. Na betaling van het bedrag op de offerte worden de onderdelen met de TPG naar u  verstuurd.

 

foto-gaggio-buiten

1 Uurs service: 
U kunt langskomen op ons adres voor directe service. Drie top engineers staan klaar om u direct te helpen. Neem echter contact op met de Technische dienst voor een afspraak om zeker te zijn dat u direct geholpen kan worden. Bel dus: 0320-237930.   Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.  

 

Service dienst: 
Wartelstraat 2 in Lelystad. 
Parkeerplaatsen aanwezig.